About Icon

Description

La barna dine ta del i en lærerik og morsom opplevelse sammen med Ape i «Ape på Jungeleventyr».

Her kan barna hjelpe Ape å mate de forskjellige dyrene med frukt de liker, og finne de riktige hjelpemidlene for å få jungeldyrene til å sove eller våkne. De kan også bli med Ape på snorkeltur for å mate fisker og andre morsomme sjøskapninger, samt samle inn frukt på havets bunn. Om det er natt eller dag kan barnet selv velge, oppgavene og belønningene varierer deretter.

I «Ape på Jungeleventyr» trenes barnas motoriske og sosiale evner. Oppgavene oppfordrer til utforsking, trener barnets hukommelse og nysgjerrighet. Med frodige illustrasjoner og et levende lydbilde er det også en veldig underholdende app. Ape på Jungeleventyr passer for barn fra 2 år og oppover, og er vel så gøy for de eldre barna også.

Dette spillet er laget for Safari Yoghurt som markedsføres av Fjordland AS. Appen viser ingen produktreklame til barna som spiller, og det er ingen kjøp eller eksterne lenker i spillet.

Google Play Store Category:

Primary: Games

Secondary: Pretend Play

Google Play

Privacy Policy

Total Ratings

This app has not yet been rated.

Screenshots

Ape på jungeleventyr screenshot 1Ape på jungeleventyr screenshot 2Ape på jungeleventyr screenshot 3Ape på jungeleventyr screenshot 4Ape på jungeleventyr screenshot 5Ape på jungeleventyr screenshot 6Ape på jungeleventyr screenshot 7Ape på jungeleventyr screenshot 8Ape på jungeleventyr screenshot 9Ape på jungeleventyr screenshot 10Ape på jungeleventyr screenshot 11Ape på jungeleventyr screenshot 12Ape på jungeleventyr screenshot 13Ape på jungeleventyr screenshot 14

Version History

Launched Aug 12, 2014 (about 6 years ago).

Releasing new versions every 4 months, on average.

Jul 09
2017
(Current)
Version v.2017.07.10

Mindre oppgraderinger

Jul 09
2017
Version Varies with device

Mindre oppgraderinger

Jan 19
2017
Version v.2017.01.20

- Mindre oppgraderinger

Jul 25
2016
Version v.2014.08.12

- Man kan nå avslutte spillet med return-knappen
- Diverse småfeil er rettet opp

Click to see more