About Icon

About & Pics

About Icon

Description

This application is in Hungarian.

A MUZEJ EVENT@HAND a Múzeumok Éjszakája 2019 rendezvényt támogató alkalmazás, amely 2019. június 22-én kerül megrendezésre.

Az alkalmazás a rendezvény egyes eseményeiről, azok idejéről és helyéről nyújt részletes tájékoztatást. Az események helyei térképen is megtekinthetőek, amelyekhez GPS segíti a navigációt.

Az idei évben a rendezvény fővárosa Szombathely, kiemelt témája pedig a #UtazásÉlményMúzeum.

Az alkalmazás letöltése és telepítése után a tartalom teljes egészében offline elérhető. Így később nincs szükség internet kapcsolatra. A rendezvény helyszínéül szolgáló főbb városok térképei előre is letölthetőek offline használathoz.

Google Play Store Category:

Primary: Applications

Secondary: Travel & Local

Google Play

Privacy Policy

Total Ratings

This app has not yet been rated.

Screenshots

MUZEJ EVENT@HAND screenshot 1MUZEJ EVENT@HAND screenshot 2MUZEJ EVENT@HAND screenshot 3MUZEJ EVENT@HAND screenshot 4MUZEJ EVENT@HAND screenshot 5MUZEJ EVENT@HAND screenshot 6MUZEJ EVENT@HAND screenshot 7MUZEJ EVENT@HAND screenshot 8

Version History

Launched Jun 16, 2014 (over 5 years ago).

Releasing new versions every over 1 year, on average.

Jun 03
2019
(Current)
Version 6.0

2019-es MUZEJ események tartalomfrissítése.

Jun 12
2018
Version 5.2

2018-as tartalomfrissítés.

Jun 13
2016
Version 5.1

Jun 20
2015
Version 4.7

This application is in Hungarian language.

A MUZEJ EVENT@HAND a Múzeumok Éjszakája 2015 rendezvényt támogató alkalmazás, amely 2015 június 20-án kerül megrendezésre.


Az alkalmazás a rendezvény egyes eseményeiről, azok idejéről és helyéről nyújt részletes tájékoztatást. Az események helyei térképen is megtekinthetőek, amelyekhez GPS segíti a navigációt.


Az idei évben a rendezvény két kiemelt témája: Eger és Élő Erdély.


Az alkalmazás letöltése és telepítése után a tartalom teljes egészében offline elérhető. Így később nincs szükgég internet kapcsolatra. A rendezvény helyszínéül szolgáló főbb városok térképei előre is letölthetőek offline használathoz.

Click to see more