About Icon

Description

Let op: deze versie zal niet meer worden geupgradet. Download aub de nieuwe versie: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.z3r0byte.magis
Je kunt de app natuurlijk gewoon blijven gebruiken zoals die nu werkt.


Magis is een nieuwe Magister Cliënt voor jouw Android telefoon. Magis heeft een modern design en de volgende functionaliteit:


- Je agenda, roosterwijzigingen, cijfers, huiswerk, en aanwezigheid bekijken.


- Je agenda, roosterwijzigingen en huiswerk kunnen offline opgeslagen worden zodat je ook zonder (of met langzame) wifi snel je agenda en huiswerk kunt bekijken.


- Magis is een van de weinige of misschien zelfs de enige app die door middel van een stille melding laat zien wat en waar je volgende les is, zo hoef je je telefoon niet eens te ontgrendelen om te kunnen zien waar je moet zijn.*


- Magis heeft een unieke functie waarmee hij tijdens lessen je telefoon automatisch op stil zet en weer op geluid als de les is afgelopen. Zo hoef je niet bang te zijn dat de leraar je telefoon afpakt omdat die geluid maakte.


- Magis gebruikt een versleutelde SSL-verbinding voor de uitwisseling van data met de Magister servers. Hierdoor is Magis immuun voor zogenaamde Man-In-The-Middle aanvallen en is Magis ook veilig om in openbare ruimtes te gebruiken.


- Geen advertienties!Magis is op dit moment nog in ontwikkeling, sommige functies zoals berichten ontbreken nu nog. Deze functionaliteit zal snel worden toegevoegd, ik vraag je dus nog even geduldig te zijn. Planning:
- Zie http://magis-app.nl/todo


Wil jij als eerste de nieuwste versies uitproberen? Dat kan! Wordt bèta tester: http://magis-app.nl/beta.html (Dit is uitgeschakeld totdat de nieuwe alfa-versies uitkomen)


E-mail: z3r0byte.apps@gmail.com
Website: http://magis-app.nl/DISCLAIMER:
Deze software is gemaakt in de hoop dat het nuttig zou zijn en biedt geen enkele soort garantie, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot de garanties van verkoopbaarheid, geschikt voor een bepaald doel en niet-inbreuk. In geen geval zullen de makers, copyrighthouders en/of alle andere mensen die hebben meegeholpen aan de software aansprakelijk zijn voor enige claim, schade, of andere aansprakelijkheid, hetzij in een actie van contract, onrechtmatige daad of anderszins, als gevolg van, uit of in verband met de software of het gebruik of andere handelingen in de software.


*Afhankelijk van de Android-versie, in sommige gevallen moet de telefoon wel worden ontgrendeld om meldingen te kunnen laten zien.© Z3r0byte Apps 2016


Magister is eigendom van Schoolmaster BV en/of zijn respectievelijke eigena(a)r(en).
Magis is op geen enkele manier gerelateerd aan Schoolmaster BV.

Google Play Store Category:

Primary: Applications

Secondary: Education

Google Play

Total Ratings

This app has not yet been rated.

Screenshots

Magis - Gratis Magister App screenshot 1Magis - Gratis Magister App screenshot 2Magis - Gratis Magister App screenshot 3Magis - Gratis Magister App screenshot 4Magis - Gratis Magister App screenshot 5Magis - Gratis Magister App screenshot 6

Version History

Launched Feb 28, 2016 (over 4 years ago).

Releasing new versions every 25 days, on average.

Aug 22
2016
(Current)
Version 9.9.9

Laatste versie!
Deze versie zal geen updates meer ontvangen.
In de app zit een link naar de nieuwe versie. Je kunt deze versie natuurlijk blijven gebruiken als je dat wilt, maar dat wordt afgeraden.

May 12
2016
Version 2.1.0

Zie bericht in app

May 05
2016
Version 2.0.2

May 02
2016
Version 2.0.1

May 01
2016
Version 2.0.0

Mar 13
2016
Version 1.1.1

Mar 09
2016
Version 1.1.0

Feb 28
2016
Version 1.0.0

Click to see more